top of page

Coaching

Coaching, da’s nogal een breed begrip en kan ook veel inhouden. De basis is echter in de meeste gevallen hetzelfde. Mensen die coaching nodig hebben, zijn meestal personen - die op wat voor gebied dan ook - zijn vastgelopen of worstelen met van alles in hun leven. Ze zien geen oplossing om er zelf uit te komen. Ze missen de 'tools' om het zelf te doen. Bij VRACT vinden we voor (bijna) alles een oplossing. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je zelf denkt. Alleen zie je de oplossing vaak niet als je bent vastgelopen en zo in een vicieuze cirkel belandt.

 

Zit jij ergens mee, loop je ergens in vast en zie je geen mogelijkheid hoe je er weer uit kunt raken? Heb je last van stress die veroorzaakt wordt door dagelijkse dingen? Neem dan contact met ons op om je problemen te bespreken. We vinden samen een geschikte oplossing.

 

Wat wel nog belangrijk is, is dat VRACT jouw problemen niet voor je kan en gaat oplossen, want het zijn jouw problemen. Waar VRACT wel een positieve rol in kan spelen, is jou bijstaan en leren in hoe jij zelf weer overzicht krijgt op de situatie waarin je vastgelopen bent. Op die manier leer je zelf je problemen weer op te lossen.

 

Mocht je interesse hebben in persoonlijke coaching, vragen hierover hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, dan kijken we samen wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen.

bottom of page