top of page
Raymond van Rooijen.jpeg

Dit is Raymond van Rooijen, het gezicht achter VRACT.

Hij noemt zichzelf vaak een ‘zorgtrut’ omdat hij nou eenmaal graag zorgt. Door zijn ervaringen binnen en buiten zijn werk heeft hij in zijn leven een behoorlijke rugzak gevuld waarmee hij mensen zelfs in complexe situaties kan helpen en ze vooral kan leren hoe ze zelf de draad weer op kunnen pakken. Dit alles doet hij op een open, eerlijke en integere manier. Jullie zijn allemaal welkom!

VR-beeldmerk_wit.png

Zijn verhaal ...

Raymond is iemand die zelf in zijn rijke leven (tot nu toe) al door heel wat processen is gegaan, en al die processen waren belangrijkste leerscholen om te komen tot wie hij is en waar hij nu staat.

 

Raymond is volgens eigen zeggen een ‘zorgtrut’. Het zorgen voor anderen zit in zijn DNA. Daar heeft het altijd al gezeten, alleen gaf hij zichzelf vroeger ‘leeg’ en dat was natuurlijk niet gezond.

 

Tegenwoordig heeft hij een mooie balans gevonden tussen geven en ontvangen en dat zorgt ervoor dat hij nog meer kan betekenen, zowel voor zichzelf als voor anderen op het gebied van werk en zijn privéleven. Raymond is impulsief, leeft op zijn gevoel/intuïtie en neemt ook (al) zijn beslissingen op gevoel. Hij is speels, nieuwsgierig, leergierig, empathisch, heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel, is reflecterend, een doorzetter, eigenwijs, kritisch (neemt niet zomaar dingen aan), serieus (maar neemt het leven ook weer niet te serieus), positief, realistisch, integer, confronterend, respectvol, open, een 'out of the box' denker, eerlijk, allesbehalve perfect, gevoelig voor taal, gebruikt ook veel taal, gaat altijd voor vertrouwen, is creatief, muzikaal, verantwoordelijk, oprecht, inspirerend, avontuurlijk, slim, hoog sensitief, zorgzaam, relativerend en bezit een enorm gevoel voor humor. Is eigenwijs al genoemd trouwens?

 

Raymond weet waar hij voor staat en staat daar ook echt voor. Wat niet wil zeggen dat hij niet openstaat voor meningen/visies van anderen, alhoewel ze met goede argumenten dienen te komen. Die argumenten verbreden vervolgens zijn visie waarvoor hij je dankbaar is (voor je toevoeging(en).

Raymond heeft goede intenties met mensen en is zich bewust van het feit dat hij niet iedereen kan helpen. Hij komt van ver en heeft al veel gezien, geproefd en ervaren en is dankbaar voor alles wat hij in zijn leven op zijn pad heeft gekregen en de lessen die hij heeft mogen leren. Hij is trouwens niet zo van het bewandelen van de al bestaande paden. Hij vindt het veel interessanter om zijn eigen pad te ontdekken, ook al is dat lang niet altijd de makkelijkste manier om door het leven te gaan.

Contact met VRACT

Binnen VRACT zijn we op zoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten. Laten we kennismaken...

bottom of page