top of page

Trainingen

Je ziet het tegenwoordig bijna elke dag en overal, het thema grensoverschrijdend gedrag! Het is een hot item en iedereen heeft het erover. Maar wat is het nou precies, welke vormen van grensoverschrijdend gedrag bestaan er, waar komt het vandaan en vooral, hoe kunnen we ons er (beter) tegen wapenen of het zelfs voorkomen.

 

Hierin kan VRACT je helpen d.m.v. trainingen op dit gebied. Deze trainingen worden afgestemd op de doelgroep van de opdrachtgever en het aantal deelnemers van de training. Ook kan er tijdens deze trainingen gebruik worden gemaakt van een trainingsacteur.

VRACT kan er in elk geval voor zorgen dat de deelnemers na de training met meer kennis, meer ervaringen en handvatten naar huis gaan.

 

Deze trainingen worden gegeven op onze eigen locatie in Born, maar daar kan altijd van afgeweken worden. De locatie wordt altijd afgestemd met de opdrachtgever. De training duurt 3 dagen en kan qua aantal deelnemers variëren van 10 tot maximaal 15 personen. Tijdens de trainingen is er, naast wat theorie en oefeningen, ook genoeg ruimte voor ervaringen van de deelnemers zelf m.b.t. het thema en zelfs de mogelijkheid om die ervaringen als casussen te behandelen en te oefenen. Er is ook de mogelijkheid om een 'follow up' te volgen als deelnemers al elders een basis training hebben gevolgd. Na het volgen van de training bij VRACT krijgen de deelnemers een certificaat. 

 

De tarieven voor deze trainingen zijn op de website te vinden onder ‘tarieven’.

Laten we het samen aanpakken!

bottom of page