top of page

Coaching op muziekgebied

Vanwege zijn kennis en ervaring door de jaren heen op muziekgebied, maakt Raymond al sinds zijn 8e levensjaar muziek en is hij dik 15 jaar beroepsmuzikant geweest. Raymond is naast algemeen life coach ook inzetbaar als coach op het gebied van muziek. Naast een eigen zangpraktijk die hij in het verleden had en na jaren zanglessen gegeven te hebben op een muziekschool, is hij tot op heden alweer zo’n 7 jaar werkzaam als muziek coach met hoogbegaafde jongeren binnen Spirare, een centrum waar hoogbegaafde en hoog sensitieve jongeren worden opgevangen die compleet zijn vastgelopen.

 

Ook heeft Raymond zo’n 10 jaar gewerkt als coach voor Popsport, een project waarbij middelbare scholieren die muziek maken een traject kunnen volgen waarin ze gecoacht worden door professionals uit de muziekwereld. Raymond heeft door de jaren heen de nodige bands gecoacht en ze naar een hoger niveau begeleid.

 

Mocht je interesse hebben in muziek coaching, of vragen hebben hierover, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Dan kijken we samen wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen.

bottom of page